Mida ma mäletan
Ma tõesti ei mäleta, millal veini hakkasin jooma. Keskkoolis oli see igatahes võõras teema, 90ndate algus aga üldse võrdlemisi alkoholivaba aeg, mis kulmineerus Savisaare talongimajandusega.
Ma tõesti ei mäleta, millal veini hakkasin jooma. Keskkoolis oli see igatahes võõras teema, 90ndate algus aga üldse võrdlemisi alkoholivaba aeg, mis kulmineerus Savisaare talongimajandusega.
Kui keegi sõbralik ja väärikas härra, kel alati kerge kaval muie suunurgas, teile veini valab, siis on päris suur tõenäosus, et see on veinirestorani Dominic sommeljee Aron.
Aleksandr laiendab oluliselt meie Eesti-sisest sommeljee-geograafiat – tema esimene töökoht oli kelneri õpilase-praktikandina aastal 1991 Jõhvis restoranis Fööniks. Ajavahemikul 2000-2002 töötas Hotell Olümpia brasseriis Rendez-Vouz ning alates 2002. a. valab veini šikis restoranis Bocca.
Aprilli keskel toimusid Tšiilis Santiagos XIII sommeljeede maailmameistrivõistlused. Maailma parima sommeljee valimine toimub iga kolme aasta tagant, esimesed võistlused peeti aastal 1969. Aastatetagused võitjad on tänaseks väärikad žüriiliikmed, aga ka sel aastal võttis võistlustest osa neid, kes esimest korda kandideerisid juba 80ndatel…
lm – küllap on veinihuvilised, eriti Itaalia veinimaailmast huvitatud isikud, neid initsiaale kohanud. Selle sissetöötatud kaubamärgi taga on saapamaa tuntuim veinikriitik Luca Maroni (nagu meie Kalev Kesküla), kes sõna otseses mõttes vaid veinile ja veinitootjatele elab.
Peale süngeid talvekuid on varjusurmast, või kui soovite, hibernatsioonist taas üles ärganud Bestwine Club.