Valge veinimari, mis on varemalt peamiselt tuntust kogunud kangestatud Marsala veinides.
Tänapäeval üha enam populaarne ühesordiveinides, ka Eestis võib leida kenakese valiku. Heatasemeline Grillo on pisut õline, pähkliste ja puuviljaste – sidruni ning õuna – nootidega.
Grillo sobib Sitsiilia kuuma kliimasse hästi – kõrge suhkrusisaldus ning kalduvus oksüdeerumisele on teinud temast hea valiku kangestatud veinide jaoks.
Kuna nii viinamarjakasvatuse kui ka veinivalmistuse tehnoloogiad on viimastel kümnenditel jõudsalt arenenud, suudavad veinivalmistajad veini iseloomu paremini kontrolli all hoida ning tulemuseks on enam puuviljased ja värsked veinid kui varem. Samas arvavad mitmed asjatundjad, et kerge ja karge stiil pole Grilloʼle tegelikult loomupäraselt omane.